Kampanj: Sennheiser TCC2 och TCCM

Kampanj: Sennheiser TCC2 och TCCM
I ett klassrum eller mötesrum kan vem som helst vara talare. För att säkerställa en god taluppfattning i samband med videokonferenser och universell utformning behövs därför ett mikrofonsystem som täcker hela rummet. Sennheiser TeamConnect löser detta med en enda enhet.

Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) har 28 inbyggda mikrofoner och är lämplig för rum upp till 80 m2. Du kan enkelt ställa in prioriterade zoner och döda zoner, för att skräddarsy systemet efter rummet. Med beamforming-teknik och avancerade ljudbehandlingsfunktioner som adaptiv brusreducering och automatisk ekodämpning ger TCC2 en optimal ljudupplevelse för deltagarna.

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium (TCCM) lanserades under årets ISE, och är en "light variant" av TCC2. Med 15 inbyggda mikrofoner är den lämplig för rum upp till 40 m2. Andra funktioner är liknande.

Modellerna finns i vit och svart finish, med standardljudutgång på både analog och Dante. Strömförsörjningen sker via PoE. TCC2 kan monteras fritt hängande eller i 60x60 systemtak medan TCCM finns i varianter för utanpåliggande och infälld montering.

Vi köpte in ett större antal enheter inför Sennheisers prishöjning i oktober, som vi nu säljer till kampanjpris! Logga in eller ring oss på 031 93 92 70.

Skriv en kommentar
Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva kommentarer.
Filters
Sort
display