Kampanj: Sennheiser TCC M

Kampanj: Sennheiser TCC M
Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium (TCCM) är en allt-i-ett mikrofonlösning för klassrum och mellanstora mötesrum upp till 40 m2. Med 15 inbyggda mikrofoner kan du enkelt konfigurera prioriterade zoner och dödzoner för att skräddarsy mikrofonen efter omgivningen.

TCCM har automatisk beam-steering och funktioner som adaptive noise-cancelling och AEC (acoustic echo cancellation). Detta säkerställer både en effektiv installation för integratören och en optimal ljudupplevelse för användarna.

Ljudutgångarna är både analoga och Dante, för anslutning till extern DSP eller direkt till högtalarsystemet. API för automatisk kameraspårning kan enkelt konfigureras med kompatibla enheter, som CamConnect från Lumens.

Mikrofonen är certifierad för kända plattformar som Microsoft Teams och Zoom, för en plug-and-play-användarupplevelse i BYOM-sammanhang.

Vi har nu kampanj på den vita TCCM-modellen för infällt montage, så länge lagret räcker. Monteringsmaterial medföljer i förpackningen, och kit för ytmontage kan köpas till separat.

Logga in för pris och beställning eller kontakta info@septon.se för mer information

Skriv en kommentar
Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva kommentarer.
Filters
Sort
display