JBL AE Series

JBL AE Series
JBL Professional har installationshögtalare för alla ändamål. Vi har tidigare tittat på kolumnhögtalarna CBT och Intellivox, samt den mycket användbara Control Contractor-serien (point source). I situationer där prestationskraven är mycket höga kommer JBL AE (Application Engineered) att vara ett bra val.

JBL AE är en serie point source högtalare med specifikationer som kommer att tillfredsställa alla applikationer. Serien är indelad i tre underkategorier: AE Original Series, AE Expansion Series och AE Compact Models. Låt oss ta en närmare titt på var och en av dessa kategorier:

AE Original-serien
Detta är kärnan i AE-serien och består av kraftfulla, fulltonshögtalare i olika storlekar och konfigurationer, inklusive vad gäller spridning på hornet. Konstruerad med högkvalitativa komponenter från topp till tå är AE Original-serien en perfekt lösning för installationer som nattklubbar, konserthus, teatrar, konferenscenter och andra större utrymmen.

AE Expansion Series
Denna kategori är budgetvarianter av AE Original-serien, inklusive subwoofers och lågprofilhögtalare. AE Expansion Series ger installatörer flexibiliteten att anpassa ljudsystemet till installationens specifika behov.

AE Compact Models
Dessa högtalare är designade för att passa in i mindre rum eller applikationer där utrymmet är begränsat men ljudkvaliteten fortfarande är en prioritet. AE Compact Models levererar exceptionell ljudprestanda i en mer kompakt formfaktor och är idealiska för installationer som restauranger, butiker, hotell och andra platser där estetik och utrymmesskäl är viktiga faktorer.

Oavsett vilken underkategori som är bäst lämpad för en viss installation har AE-serien ett antal funktioner som gör installationsprocessen enkel och bekväm. Detta inkluderar standardiserade monteringsalternativ, flexibel anslutning och enkel integration med olika ljudsystem och styrenheter. AE-serien är också känd för sin tillförlitlighet och hållbarhet, vilket gör den till ett säkert val för professionella ljudinstallationer som kräver en stabil och högkvalitativ ljudprestanda.


Vill du veta mer om JBL AE-serien? Kontakta info@septon.se

Skriv en kommentar
Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva kommentarer.
Filters
Sort
display