AMX SVSi N3300

AMX SVSi N3300
AMX har lanserat SVSI N3300 - en serie encoders och decoders som representerar det senaste inom strömningsteknologi för ljud och video. N3300-serien levererar 4K60 H.26x och Dante AV-H videoinnehåll av högsta kvalitet med lägsta möjliga bandbredd, för att utvidga räckvidden för AV-lösningar till WAN för strömning, video till skrivbord, digital skyltning, set-top-boxar eller mobila applikationer.

Utöver att överföra HDCP-innehåll från encoder till decoder, har de också inspelning av video till en extern USB 3.0-enhet på dekodern, förhandsvisning som kan ses från det inbyggda webbgränssnittet eller från en pekskärm, och förbättrat stöd för nätverkssäkerhet. N3300-dekodern ger både en 4K60 H.26x eller Dante AV-H på primärströmmen och en sekundär H.26x videoström för optimal flexibilitet för fjärrvisning eller inspelning.

Serien består av följande modeller:


NMX-ENC-N3312D encoder:
Denna modell är idealisk för installationer där det finns behov av att konvertera lokala ljud- och videoströmmar till IP för distribution över ett nätverk. Den stöder Dante AV-H-protokollet och kan enkelt integreras med befintliga ljud- och videosystem.

NMX-DEC-N3322D decoder:
Dekodermodellen är utformad för att ta emot och avkoda IP-strömmar från enkodare eller andra källor och göra dem tillgängliga för visning på lokala skärmar eller ljudsystem. Den stöder också Dante AV-H-protokollet och säkerställer problemfri uppspelning av ljud och video.

NMX-ENC-N3312D-C all-in-one rack mount cage modul:
Kortmodulen kombinerar både enkoder- och dekoderfunktionalitet i en enda enhet, vilket ger en komplett lösning för både inspelning och uppspelning av ljud och video via IP.

Med stöd för 4K60 H.26x och Dante AV-H, inspelningsmöjligheter, förhandsvisning och förbättrad nätverkssäkerhet kommer N3300 att vara en mångsidig och framtidssäker lösning för alla typer av AV-installationer. Vänligen kontakta info@septon.se för mer information.

Skriv en kommentar
Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva kommentarer.
Filters
Sort
display